fbpx

Wat kunnen wij voor U betekenen

Personal Training

Haal het maximale uit jouw lichaam en golfspel. Wij helpen je graag met onze ervaring en expertise met Personal Training in een 1-op-1 setting. Doelen worden gegarandeerd behaald.

Small Group Training

Met onze Small Group Training sport je in een klein groep en ervaar je toch de motivatie en coaching die een personal trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en plezier staat centraal.

Voeding

Voeding is essentieel om je doelstellingen te behalen en je fit te voelen. Ons voedingsadvies inclusief uitgewerkte schema’s is individueel maatwerk, gekoppeld aan jouw wensen en doelstellingen.

Virtuele Training

Als jij niet naar Fyla Sports kan komen, komt Fyla Sports (digitaal) naar jou! Dus op vaste tijden kun je meedoen aan een groepsles virtuele training, in je eigen woonkamer.

Fysiotherapie

Ons doel om de fysieke klachten die optreden te analyseren en verhelpen middels Fysiotherapie. Wij zorgen ervoor dat u weer blessurevrij kunt bewegen en sporten.

“Trainen bij FyLA Sports is een 100% aanrader voor elke fanatieke golfer. Sinds ik hier met personal training train voel ik me fysiek beter en blijf ik gemotiveerd werken aan conditie, kracht en lenigheid”.

“Lip San helpt mij vooral om beter te bewegen. Wij focussen verder veel op betere stabiliteit, krachttraining en power. Ik beveel hem zeker aan voor alle golfers en zijn golf fitness programma. Fit zijn is voor mij het belangrijkste wat er is”.

“Na onze eerste gesprek met Lip San werd ik gelijk enthousiast over zijn Golf Fitness programma. Sinds ik bij Fyla Sports train gaat mijn fysiek niet alleen beter maar ook het golfen. Altijd fit op de baan dat zorgt voor betere prestaties”.

Persoonlijk

Alles wat we doen is persoonlijk in een 1-op-1 setting en op afspraak. Wij streven naar het behalen van snel zichtbare en vooral langdurige resultaten. Wij zorgen ervoor dat u snel resultaat ziet en voelt. Onze klanten die komen voor personal training zijn heel divers. Van amateur tot professional, van jong en oud. Maar een ding hebben ze gemeen: doelstelling en resultaat behalen.

Maatwerk

Fyla Sports levert maatwerk. Iedereen is anders en iedereen wilt anders. Op basis van de screening gaan we een plan samenstellen en wordt je Golf Fitness programma gemaakt. Wij maken voedingsschema’s en denken lange termijn over je gezondheid en fitheid, en communiceren direct met je golfprofessional indien gewenst. wij regelen alles.

Resultaten

Samen zoeken we naar haalbare en aantrekkelijke doelen om te gaan trainen. Door de juiste motivatie te vinden, wordt Personal Training effectief. Wij weten als geen ander dat sporten pas de gewenste resultaten oplevert als je er plezier in hebt. Graag creeeren we daarom een goede vertrouwensband waarin eerlijk naar elkaar gesproken gaat worden. We leggen de lat precies goed om te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen. Kortom, laat je inspireren en ontdek onze Golf Fitness programma.