fbpx

Fysio & Manuele Therapie

Bij lichamelijke klachten is de fysiotherapeut voor ons onmisbaar. Ons doel is om de fysieke klachten die optreden te analyseren en verhelpen. Wij zorgen ervoor dat u weer comfortabel en blessurevrij kunt bewegen, zowel tijdens als na de training.

Snel weer pijnvrij bij Fyla Sports, dé fysiotherapiepraktijk in Amsterdam Osdorp.

Tarieven voor Fysio & Manuele therapie

Fysiotherapie

Draagt bij tot voorspoedig herstel en verbeterd functioneren bij aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat.

Manuele Therapie

Verhelpt de functiestoornis van het gewricht door het toepassen van specifieke mobiliserende bewegingen of door gebruik te maken van gedoseerde impulstechnieken.

Sportmassage

Een massage helpt het lichaam te ontspannen en de spieren worden soepel. De doorbloeding verbetert zodat het lichaam de afvalstoffen makkelijker kan afvoeren.

Dry Needling

Door middel van een speciale techniek je spieren triggeren, zodat spierverhardingen en verkrampingen snel en langdurig ontspannen raken.

Dankbaar zijn…

“Meer dan een jaar ben ik naar verschillende therapeuten geweest voor mijn rugklachten. Dankzij de behandelingen en trainingen bij Fyla Sports, sta ik weer fit op de golfbaan. Mede hierdoor een mooie overwinning op de NK Matchplay Dames!”

Gratis Consult Aanvragen

Indien U nog vragen heeft of een afspraak met ons wenst te maken, neem gerust contact met ons op. Wij helpen U graag verder.