fbpx

Meer informatie over onze online programma’s

5 Fases voor een perfecte warming-up

De zin & onzin van verschillende golf warming-up programma’s voor prestatieverbetering

Bestel nu de meest praktische gids zodat jij perfect kan voorbereiden voor een golf wedstrijd. School jezelf met dit interactieve E-book met onbeperkt toegang tot 35+ online beveiligde video oefeningen. Wanneer je de stappen uit dit boek volgt weten we zeker dat je de meest effectieve manier van warming-up hebt toegepast waarbij je golfspel een enorme boost zal krijgen.

 Uitgebreide beschrijvingen
 Interactieve inhoud
 35+ online beveiligde video oefeningen
 Uitgewerkte schema

Warming-up programma

365 dagen in topvorm

De juiste voeding voor prestatieverbetering

Dat goed eten belangrijk is, weten de meeste mensen wel. Maar wat goed eten nou precies inhoudt, daar zijn nog veel vragen over. En dat is ook niet gek met zoveel tegenstrijdige berichten op internet en tv. Je ziet door de bomen het bos niet meer! Gisteren renden we allemaal naar de winkel voor gojibessen en chiazaden, vandaag verklaren we de oorlog aan koolhydraten en morgen mogen we onze groente niet meer koken. Snap jij er nog iets van?

 Alles over voeding gericht op prestatieverbetering
  Zeer uitgebreide voedingsschema’s
 10 Fabels over voeding en afvallen
 Vegetarisch, een trend of gegegven?
 Ons top 5 recepten volledig uitgewerkt (incl ingredienten)

365 Dagen in topvorm

Hoe genereer ik meer snelheid en power

Functionele benadering voor de nieuwe generatie golfers

COMING SOON

Beweeggids voor senioren

Belangrijkste voorwaarden om leven lang te blijven golfen

Hoe komt het dat de ene mens met ogenschijnlijk gemak 80 of 90 jaar oud wordt en een ander op z’n 60e al “op” is? En waarom kan de ene mens van 60 een marathon lopen en raakt een ander op die leeftijd al buiten adem van een wandelingetje naar de brievenbus? Wat ik met dit ebook wil aantonen is dat je een lang en gezond leven voor een belangrijk deel zelf moet en ook kunt afdwingen. Het sleutelwoord is beweging, voldoende doelgerichte beweging. De reden is heel simpel, rust roest. En alles waar roest aan of in zit kan niet optimaal functioneren!

 Uitgebreide beschrijvingen
 Interactieve inhoud
 30+ online beveiligde video oefeningen
 Uitgewerkte schema’s
✓ Oefeningen voor thuis en sportschool

De jeugd heeft de toekomst

Over de invloed van sporten en bewegen op jeugd golfers

In onze moderne samenleving zien we twee tegengestelde tendensen: Enerzijds is er voor de meeste jongeren steeds minder gelegenheid om te bewegen (thuis, op school en in de vrije tijd), anderzijds wordt sport steeds meer en op steeds jeugdiger leeftijd beoefend. Getalenteerde jeugd worden steeds vroeger met zware en gespecialiseerde trainingsprogramma’s ter voorbereiding op topsportbeoefening geconfronteerd. In juli en augustus van 2007 heeft een chinees meisje van acht jaar met haar vader gedurende twee maanden elke dag hardgelopen van Hanna naar Beijing en daarbij een afstand van 3.558 kilometer afgelegd. Dit komt neer op gemiddeld 60 km per dag. Wie had gedacht dat zo’ n jong meisje dit zou kunnen en nog belangrijker is dit gezond?!?

✓ Motorisch breed leren opleiden
✓ Interactieve inhoud
✓ 25+ online beveiligde video oefeningen
✓ Alles over krachttraining en mindset voor de jeugd
✓ De rol van sport en bewegen op de gezondheid van jongeren

10 oefeningen – Thuis je spel verbeteren

“Van soepel blijven tot krachttraining voor Golfers”

Oké, we maken ons allemaal wel eens schuldig aan een te korte, simpele training wanneer we zelf in de sportschool of thuis aan het oefenen zijn. Snel even die tenen aantikken, beetje draaien en een paar krachtoefeningen. Want gericht trainen blijkt toch best wel lastig (vooral thuis). In dit e-book vind je daarom 10 specifieke oefeningen voor Golf die je thuis kunt doen en zijn bedoelt om jouw mobiliteit en kracht te verbeteren. “Topdeal, al zeg ik het zelf.”

Thuis sporten