NIEUW. Begint in 2020!

Sporten in kleinschalige omgeving met persoonlijke begeleiding in Amsterdam- Osdorp. Het afvallen wilt maar niet lukken en je wilt gezonder leven! Je hebt tal van afslankpogingen ondernomen zonder (blijvend)succes. Combineer small Group Training in Amsterdam Osdorp met voeding. Ons team van beweeg- en voedingsspecialisten begeleiden in je Lifestyleplan. Small Group Training is bedoeld voor alle mensen die willen afvallen, sterker en fitter willen worden, van gevorderde sporters tot en met beginnelingen. Je kunt op ieder gewenst moment instappen in onze maximaal 6-8 personen Small Group Training.

Ons doel is het laten integreren van gezond gedrag binnen dagelijkse activiteiten, afvallen, opbouwen van belasting en belastbaarheid zodat je meer kracht en uithoudingsvermogen hebt in je dagelijkse bezigheden. Samengevat het terugkeren van een actieve gezonde levensstijl.Je traint twee maal per week bij Small Group Training Osdorp onder deskundige begeleiding van een Fysiotherapeut, Personal Trainer en beweegdeskundige.

Voor de eerste training plaatsvindt, wordt een uitgebreide intake- en fittesten afgenomen. Dit wordt gedaan om een goede indruk van uw beginsituatie te krijgen. De fittest wordt periodiek 12 weken herhaalt om uw voortgang te monitoren. Afsluitend worden de resultaten geëvalueerd en krijgt u een adviesgesprek over de wijze van voortzetten van uw (nieuwe)actieve gezonde leefstijl.

Kosten: €150 per maand